CLUBKAMPIOENSCHAPPEN VOLWASSENEN EN JEUGDDe clubkampioenschappen zijn in volle gang. De afgelopen dagen zijn er al veel leuke en spannende wedstrijden gespeeld. Zowel bij de jeugd als bij de volwassenen! En er zijn al een aantal prachtige actie foto's gemaakt, deze kunt u zien op onze Facebook pagina. Klik HIER om naar onze Facebook pagina te gaan!

Op deze pagina vind u alle informatie over zowel de clubkampioenschappen voor de volwassenen als over de clubkampioenschappen voor de jeugd (onderaan deze pagina).Anders dan voorgaande jaren wordt er gespeeld in ALLE categorieën: HE, DE, HD, DD en GD. Ook is er aan de oudste jeugd gedacht. Zij kunnen, als zij geboren zijn in het jaar 2003 of eerder, zich ook inschrijven voor de clubkampioenschappen. Ben je net begonnen met tennis? Schroom ook dan niet om je in te schrijven! 

 
Je kunt je maximaal voor 2 onderdelen inschrijven. Er wordt een bijdrage gevraagd van € 3,- per onderdeel, contant te betalen bij aanvang van het toernooi. 
 
De speelschema's zijn bekend! Kijk snel op: www.toernooi.nl om te zien tegen wie je moet!

Voor een aantal categoriën hebben wij in verband met het aantal inschrijvingen alleen een poulevorm opgesteld. Voor een aantal andere categoriën hebben wij na de poulefase een afvalschema opgesteld. Dit is te zien op www.toernooi.nl. De wedstrijden binnen het afvalschema worden gepland zodra bekend is welke spelers de poules overleven. 

Op zaterdag 1 juli hebben wij al een aantal laatste poulewedstrijden ingepland en hier komen natuurlijk nog de finales bij. Op de finaledag (1 juli) wordt er een leuke BBQ georganiseerd, meer informatie hierover volgt nog. Maar in ieder geval: hoe meer zielen, des te meer vreugd :). Dus zet deze datum in jouw agenda!

Mochten jullie nog vragen hebben dan horen wij dat graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor de categorieën rood, oranje, groen en geel

Van zaterdag 17 juni t/m zaterdag 1 juli 2017 worden de clubkampioenschappen gespeeld. Doe mee en schrijf je snel in!

Geel en groen
Voor de categorie geel en groen is er jongens enkel en dubbel, meisjes enkel en dubbel en mix. Je wordt ingedeeld op speelsterkte dus het is voor iedereen leuk om mee te doen. Afhankelijk van het aantal deelnemer spelen we in een poule of met afvalschema. De wedstrijden worden zoveel mogelijk gepland in de weekenden. Alleen als het niet anders mogelijk is, worden er ook wedstrijden gepland op doordeweekse dagen. Dan spelen jullie vroeg in de avond. Als je dit jaar in groep 8 zit en je gaat op kamp: niet getreurd, je kan gewoon meedoen! Als je dit even vermeldt bij je inschrijving, dan houden we daar rekening mee. De prijsuitreiking voor de nummers 1 t/m 4 is op zaterdagmiddag 1 juli.

Rood en oranje
Voor de kinderen in de categorie rood (minibanen) en oranje (driekwartbanen) organiseren we een speciaal toernooi op zaterdag 24 juni tussen 10.00 uur en 13.00 uur. Deze wedstrijden worden gespeeld volgens de tenniskidsregels voor rood en oranje. Voor informatie kun je kijken op 
www.tenniskids.nl. Geef je snel op voor dit toernooi want we gaan er wat leuks van maken.

Geboren vóór 2003
Ben je geboren vóór 2003? Dan mag je meedoen met de Clubkampioenschappen voor volwassenen, in een categorie hoger dan op je pas staat.

Inschrijven
Je kunt je helaas niet meer inschrijven. 


voor de jeugd de speelschema's komen binnenkort online op: www.toernooi.nl 

en 
voor de jeugd geboren vóór 2003 via www.toernooi.nl kun je de speelschema's alvast bekijken!

Als dit niet lukt of er zijn vragen stuur dan een mail naar 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De jeugdcommissie 


 

Rabo fiets sponsor tochtZaterdag 10 juni werd de jaarlijkse Rabo Fiets sponsor tocht weer verreden. HTC Santana was ook weer present. De mensen van de onderhouscommissie fietsen bijna elk jaar mee. Dit jaar waren dat: Leo Schutte en Nel Vlottes, Piet en Nel Sijm, Jaap Koomen, Piet Ooteman, Aad Hof en organisator Ed Noordeloos.

We vertrokken deze keer bij het voetbalveld bij SC Spirit. Hoop dat volgend jaar er een stempel post is bij sporthal de Sluis. We werden muzikaal ontvangen door het Hazes koor. Ook kregen we een aantal rugzakjes mee met wat versnaperingen voor onderweg. Het was mooi fiets weer en de route ging via Hoogkarspel, Hem, Schellinkhout naar Wijdenes.

Hier was onze 2e stempelpost. De route ging verder via Venhuizen, Bovenkarspel naar voetbalclub Dindua in Enkhuizen. Terug via het Weelenpad en Grootebroek naar het Streekhof om onze 3e stempel op te halen bij de Rabobank aldaar. Even een appeltje gegeten en geluisterd naar een smartlappenkoor en toen via de Wijzend terug naar onze laatste stempelpost bij SC Spirit. Rond de klok van één uur waren we daar weer terug.

Al met al een mooi fiets tochtje met z'n allen en een mooi bedrag opgehaald welke bestemd is voor de onderhoud ploeg.

Bij deze wil ik iedereen bedanken voor het mee fietsen.

Wellicht tot volgend jaar.

Ed Noordeloos

HULP GEZOCHT!


Wie heeft er een auto met trekhaak en een aanhanger en is bereid is even naar Bakker de Houthandel te gaan met Aad Hof?
Dit om cement op te halen voor de plaatsing van het nieuwe speeltoestel bij Santana.
Liefst op een zaterdag in juni: 10/7 of 17/7.

Wil je helpen, neem dan contact op met Aad Hof 06-51408526 

Alvast bedankt!

KAMPIOENEN!Wat een toppers! Ook dit dames 1 team van de donderdagochtend is kampioen geworden. Op de foto van links naar rechts: Evelien Buurman, Lienne Noordeloos, Natasja de Wit, Ina Noordeloos en Jet Morsink. Goed gedaan dames, gefeliciteerd!

De voorjaarscompetitie was dit jaar weer een groot succes! Meerdere Santana teams zijn kampioen geworden, zowel bij de jeugd als bij de senioren. Wij zijn natuurijk heel erg trots op al deze kampioenen! Deze pagina zal in de loop van deze week nog verder worden bijgewerkt: want er zijn NOG meer kampioenen!


Op de foto van links naar rechts: Emmely, Joelle, Nikki, sponsor Rob Dekker van Streekgoed Makelaardij, Meike en Nienke.

Het team van Nienke van den Berg, Meike Smit, Joelle Wagemaker en Nikki Lochtenberg hebben het voor de derde keer op rij geflikt, weer kampioen. Dit jaar werd er vanwege de krappe bezetting (slechts 4 speelsters ) een reserve aan toegevoegd, Emmely van der Gulik. Dat bleek een hele goede keuze! Emmely en Nikki, ook deelnemers van het kampioensteam van zaterdag, hebben samen dus bovendien een dubbelslag geslagen. Lees HIER het verslag van hun competitie!


De kinderchampagne is ontkurkt! 

Ook het team van Nienke Rijnbeek, Stan Oud, Finn Schuurman en Sietse Smit kon de fles met bubbels open trekken. En terecht; zeven weken lang werden de tegenstanders getrakteerd op de mokerslagen van Stan, het schaakspel van Finn en het taai-als-hondenleer spel van Sietse. En Nienke? Die lacht gewoon zo vriendelijk dat de overkant denkt: dit schattige meisje kan toch nooit gevaarlijk voor mij zijn? Maar schijn bedriegt: het is een killer!Ondanks de Kermis wist het team van Pieter Degeling, Rick Appelman, Roel Botman, Ruud Besseling, Barry van der Ham, Huub Duijn, Evert Korse en Paul Wesseling het kampioenschap binnen te slepen!


Op de foto van links naar rechts Annabel, Nikki, sponsor Rob Dekker van Streekgoed Makelaardij, Geertje en Emmely.
 

En ook het team meisjes 1, 1e klasse zaterdag t/m 17 jaar met de toppers Nikki Lochtenberg, Annabel Oud, Geertje Smit en Emmely van der Gulik! Ingedeeld in de meisjes t/m 17 jaar leek vooraf een hele uitdaging voor deze 13-jarige meiden. Maar niets bleek minder waar! In hun prachtige nieuwe Santana outfits (mogelijk gemaakt door Rob Dekker van Streekgoed Makelaardij, Santana en Huub Duijn van DTWS). Lees HIER hun spectaculaire competitie verslag.

Is jouw team ook kampioen geworden maar staan jullie hier nog niet bij? Stuur dan snel jullie foto’s zodat ook jullie een ere plekje krijgen op onze website! Mailen kan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. SANTAANTJE 2017De inschrijving voor Santaantje 2017 is geopend! Dit jaar wordt het open jeugdtoernooi (wat dit jaar 40 jaar bestaat!) gespeeld van 23 t/m 30 juli. Santaantje is niet alleen een tennistoernooi, het is veel meer! Er worden de hele week veel leuke activiteiten georganiseerd, zoals: een hoofdactiviteit (wat zal het dit jaar zijn?), BBQ, discotennis met dj Chris, clinic, voetbal, zwemmen, waterglijbaan en nog heel veel meer..!

Maar natuurlijk wordt er ook getennist. Dit zijn de categorieën waarin gespeeld wordt: rood, oranje, groen en geel. Het is voor kinderen t/m 14 jaar.

Voor meer informatie en om je in te schrijven: www.santaantje.htcsantana.nl.

klik op de afbeelding voor een groter formaat