OPGAVE RWBC WINTERCOMPETITIE!Beste tennisliefhebbers,

De RWBC gaat weer van start en wordt gespeeld in de maanden november, december, januari, februari en maart. Iedereen kan zich opgeven voor deze wintercompetitie door het opgavenformulier hieronder volledig ingevuld naar mij te mailen. Deelname bedraagt €37,-

Inschrijven vóór 7 september 2017!

Je kunt je voorkeurstijd op het inschrijfformulier kenbaar maken. Ik houd zoveel mogelijk rekening met jullie wensen, maar kan het niet garanderen. Bij voldoende inschrijving proberen we de teams gelijktijdig thuis te laten spelen. Als er maar enkele teams thuis spelen wordt er geen kantinedienst gepland.

Ook dit jaar is het weer mogelijk om als team zelf ballen aan te schaffen voor de competitie; dit dienen dan wel door de KNLTB goedgekeurde ballen te zijn. Via de vereniging zijn de kosten € 10,- per koker van 4 ballen. Per wedstrijd moet je minimaal 6 nieuwe ballen aanbieden, bij een competitiesoort met 4 enkelspelen zijn 12 nieuwe ballen nodig.

Mogelijke competitiesoorten
Zie site KNLTB

Toevoeging 11 t/m 17 jaar categorieën:
Het is vanaf de RWBC 2017/2018 ook mogelijk om jeugdteams in te schrijven. Naar aanleiding van meerdere signalen vanuit het veld, heeft KNLTB besloten om Gemengd 11 t/m 17 jaar, Jongens 11 t/m 17 jaar en Meisjes 11 t/m 17 jaar aan te bieden.

De competitiedata

zaterdag   zondag
1e speeldag 11 nov   1e speeldag 12 nov
2e speeldag 25 nov   2e speeldag 26 nov
3e speeldag 9 dec   3e speeldag 10 dec
4e speeldag 13 jan   4e speeldag 14 jan
5e  speeldag 27 jan   5e  speeldag 28 jan
6e speeldag 10 feb   6e speeldag 11 feb
7e speeldag 3 mrt   7e speeldag 4 mrt

Een wedstrijd mag in onderling overleg uiterlijk een week later gespeeld worden. Eerder spelen is in overleg met de tegenstander altijd toegestaan. Graag zo weinig mogelijk gebruik van maken in verband kantinedienst. Indien een wedstrijd wegens weersomstandigheden niet kan doorgaan, dient altijd de eerstvolgende inhaaldag gebruikt te worden om de wedstrijd in te halen

Ik zie jullie inschrijvingen graag tegemoet.

Klik *HIER* om het inschrijfformulier te downloaden.

Een sportieve groet,
Sylvia  

CURSUSSEN VCL EN VTL


Komend najaar is het voor de leden van jouw vereniging weer mogelijk om een basiscursus Verenigingscompetitieleider (VCL) en Verenigingstoernooileider (VTL) te volgen. De cursussen worden in de maanden oktober en november gehouden. De ledenadministrateur kan vanaf nu geïnteresseerde leden inschrijven voor deze cursussen.

VCL-cursus
Bij de VCL-cursus komen deelnemers in aanraking met de werkzaamheden die komen kijken bij de organisatie van competitiedagen. Vanwege de verschillende soorten competities die de KNLTB organiseert is het voor clubs aan te raden om meerdere gediplomeerde VCL’s te hebben. Zij kunnen onderling het werk verdelen. Overigens is het voor verenigingen die in competitieverband spelen verplicht om een gecertificeerde VCL te hebben.

VTL-cursus
Ook bij de organisatie van tennistoernooien spelen veel aspecten een rol van betekenis. De cursus Verenigingstoernooileider (VTL) geeft je richting bij het organiseren van toernooien op jouw vereniging. Ook hierbij geldt dat het voor clubs verplicht is om over een gecertificeerde toernooileider te beschikken indien zij goedgekeurde KNLTB-toernooien willen organiseren.

Inschrijven
De inschrijving is geopend. Leden kunnen tot één maand voor de aanvangsdatum worden opgeven. Na inschrijving ontvangt de cursist meteen een inschrijfbevestiging. Alle informatie over de cursussen, data en inschrijven vind je hier

Voor vragen kunt u contact opnemen met Gerrit Louter: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

RTL NIEUWS BIJ SANTANAZaterdag 12 augustus was het RTL nieuws bij Santana! Zij hebben een reportage gemaakt over Padel in Nederland. Bekijk hier de reportage.

PADEL TOERNOOI NAJAAR 2017Van 9 t/m 17 september wordt er een padel toernooi gespeeld bij Santana! Het toernooi wordt tegelijk gespeeld met het Streker Tegelhuis toernooi. 

Je kunt meedoen in 3 klasses:
Beginnersklasse (tennisrating 7, 8, 9)
Gevorderde klasse (tennisrating 5,6)
Wedstrijd klasse (tennisrating 1, 2, 3, 4)

Het padel toernooi is ook voor niet-leden. 

Inschrijven kan op
toernooi.nl t/m 31 augustus.
Voor vragen kun je contact opnemen met de
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

STREKER TEGELHUIS TOERNOOI 2017Met trots kunnen wij zeggen dat dit jaar alweer het 15e Streker Tegelhuis Dubbeltoernooi georganiseerd wordt bij HTC Santana in Hoogkarspel.
Het toernooi wordt gespeeld van 9 t/m 17 september.
Deze wordt gespeeld in poules, je speelt dus meer dan 1 partij in deze week.

Wil jij ook meedoen? Schrijf je dan nu in op toernooi.nl. Dat kan tot en met 26 augustus.

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..