CLUBKAMPIOENSCHAPPEN VOLWASSENEN EN JEUGDDe clubkampioenschappen zijn in volle gang. De afgelopen dagen zijn er al veel leuke en spannende wedstrijden gespeeld. Zowel bij de jeugd als bij de volwassenen! En er zijn al een aantal prachtige actie foto's gemaakt, deze kunt u zien op onze Facebook pagina. Klik HIER om naar onze Facebook pagina te gaan!

Op deze pagina vind u alle informatie over zowel de clubkampioenschappen voor de volwassenen als over de clubkampioenschappen voor de jeugd (onderaan deze pagina).Anders dan voorgaande jaren wordt er gespeeld in ALLE categorieën: HE, DE, HD, DD en GD. Ook is er aan de oudste jeugd gedacht. Zij kunnen, als zij geboren zijn in het jaar 2003 of eerder, zich ook inschrijven voor de clubkampioenschappen. Ben je net begonnen met tennis? Schroom ook dan niet om je in te schrijven! 

 
Je kunt je maximaal voor 2 onderdelen inschrijven. Er wordt een bijdrage gevraagd van € 3,- per onderdeel, contant te betalen bij aanvang van het toernooi. 
 
De speelschema's zijn bekend! Kijk snel op: www.toernooi.nl om te zien tegen wie je moet!

Voor een aantal categoriën hebben wij in verband met het aantal inschrijvingen alleen een poulevorm opgesteld. Voor een aantal andere categoriën hebben wij na de poulefase een afvalschema opgesteld. Dit is te zien op www.toernooi.nl. De wedstrijden binnen het afvalschema worden gepland zodra bekend is welke spelers de poules overleven. 

Op zaterdag 1 juli hebben wij al een aantal laatste poulewedstrijden ingepland en hier komen natuurlijk nog de finales bij. Op de finaledag (1 juli) wordt er een leuke BBQ georganiseerd, meer informatie hierover volgt nog. Maar in ieder geval: hoe meer zielen, des te meer vreugd :). Dus zet deze datum in jouw agenda!

Mochten jullie nog vragen hebben dan horen wij dat graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor de categorieën rood, oranje, groen en geel

Van zaterdag 17 juni t/m zaterdag 1 juli 2017 worden de clubkampioenschappen gespeeld. Doe mee en schrijf je snel in!

Geel en groen
Voor de categorie geel en groen is er jongens enkel en dubbel, meisjes enkel en dubbel en mix. Je wordt ingedeeld op speelsterkte dus het is voor iedereen leuk om mee te doen. Afhankelijk van het aantal deelnemer spelen we in een poule of met afvalschema. De wedstrijden worden zoveel mogelijk gepland in de weekenden. Alleen als het niet anders mogelijk is, worden er ook wedstrijden gepland op doordeweekse dagen. Dan spelen jullie vroeg in de avond. Als je dit jaar in groep 8 zit en je gaat op kamp: niet getreurd, je kan gewoon meedoen! Als je dit even vermeldt bij je inschrijving, dan houden we daar rekening mee. De prijsuitreiking voor de nummers 1 t/m 4 is op zaterdagmiddag 1 juli.

Rood en oranje
Voor de kinderen in de categorie rood (minibanen) en oranje (driekwartbanen) organiseren we een speciaal toernooi op zaterdag 24 juni tussen 10.00 uur en 13.00 uur. Deze wedstrijden worden gespeeld volgens de tenniskidsregels voor rood en oranje. Voor informatie kun je kijken op 
www.tenniskids.nl. Geef je snel op voor dit toernooi want we gaan er wat leuks van maken.

Geboren vóór 2003
Ben je geboren vóór 2003? Dan mag je meedoen met de Clubkampioenschappen voor volwassenen, in een categorie hoger dan op je pas staat.

Inschrijven
Je kunt je helaas niet meer inschrijven. 


voor de jeugd de speelschema's komen binnenkort online op: www.toernooi.nl 

en 
voor de jeugd geboren vóór 2003 via www.toernooi.nl kun je de speelschema's alvast bekijken!

Als dit niet lukt of er zijn vragen stuur dan een mail naar 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De jeugdcommissie