KAMPIOENEN!Wat een toppers! Ook dit dames 1 team van de donderdagochtend is kampioen geworden. Op de foto van links naar rechts: Evelien Buurman, Lienne Noordeloos, Natasja de Wit, Ina Noordeloos en Jet Morsink. Goed gedaan dames, gefeliciteerd!

De voorjaarscompetitie was dit jaar weer een groot succes! Meerdere Santana teams zijn kampioen geworden, zowel bij de jeugd als bij de senioren. Wij zijn natuurijk heel erg trots op al deze kampioenen! Deze pagina zal in de loop van deze week nog verder worden bijgewerkt: want er zijn NOG meer kampioenen!


Op de foto van links naar rechts: Emmely, Joelle, Nikki, sponsor Rob Dekker van Streekgoed Makelaardij, Meike en Nienke.

Het team van Nienke van den Berg, Meike Smit, Joelle Wagemaker en Nikki Lochtenberg hebben het voor de derde keer op rij geflikt, weer kampioen. Dit jaar werd er vanwege de krappe bezetting (slechts 4 speelsters ) een reserve aan toegevoegd, Emmely van der Gulik. Dat bleek een hele goede keuze! Emmely en Nikki, ook deelnemers van het kampioensteam van zaterdag, hebben samen dus bovendien een dubbelslag geslagen. Lees HIER het verslag van hun competitie!


De kinderchampagne is ontkurkt! 

Ook het team van Nienke Rijnbeek, Stan Oud, Finn Schuurman en Sietse Smit kon de fles met bubbels open trekken. En terecht; zeven weken lang werden de tegenstanders getrakteerd op de mokerslagen van Stan, het schaakspel van Finn en het taai-als-hondenleer spel van Sietse. En Nienke? Die lacht gewoon zo vriendelijk dat de overkant denkt: dit schattige meisje kan toch nooit gevaarlijk voor mij zijn? Maar schijn bedriegt: het is een killer!Ondanks de Kermis wist het team van Pieter Degeling, Rick Appelman, Roel Botman, Ruud Besseling, Barry van der Ham, Huub Duijn, Evert Korse en Paul Wesseling het kampioenschap binnen te slepen!


Op de foto van links naar rechts Annabel, Nikki, sponsor Rob Dekker van Streekgoed Makelaardij, Geertje en Emmely.
 

En ook het team meisjes 1, 1e klasse zaterdag t/m 17 jaar met de toppers Nikki Lochtenberg, Annabel Oud, Geertje Smit en Emmely van der Gulik! Ingedeeld in de meisjes t/m 17 jaar leek vooraf een hele uitdaging voor deze 13-jarige meiden. Maar niets bleek minder waar! In hun prachtige nieuwe Santana outfits (mogelijk gemaakt door Rob Dekker van Streekgoed Makelaardij, Santana en Huub Duijn van DTWS). Lees HIER hun spectaculaire competitie verslag.

Is jouw team ook kampioen geworden maar staan jullie hier nog niet bij? Stuur dan snel jullie foto’s zodat ook jullie een ere plekje krijgen op onze website! Mailen kan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.